Sentinţă în Joia Mare pentru Greblă

Fostul judecător constituţional Toni Greblă ar urma să afle joi verdictul în dosarul în care DNA l-a trimis în judecată în septembrie 2015 împreună cu alţi patru inculpaţi care i-au fost parteneri de afaceri într-o perioadă în care nu ar fi trebuit să se implice în aşa ceva. Cel puţin asta susţin anchetatorii în privinţa acuzaţiilor care îi sunt aduse fostului senator de Gorj, acesta având şanse destul de mari să afle verdictul judecătorilor după Paşti.

Cel puţin în ultimele zile magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-au lăsat pe inculpaţi în tihnă în Săptămâna Patimilor şi în toate dosarele cu politicieni importanţi sentinţele au fost amânate cu o săptămână sau două, fiind prelungit astfel suspansul.

Acuzaţiile care îi sunt aduse fostului parlamentar gorjean sunt  „trei infracţiuni de trafic de influenţă, dintre care una în formă continuată, efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia în scopul obţinerii pentru sine şi pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, constituirea unui grup infracţional organizat şi fals în declaraţii în formă continuată (13 acte materiale)”, conform DNA.

Vizualizări: 674

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: