Servicii profesionale de colantare auto in scopuri publicitare

Publicitatea si promovarea reprezinta aspecte de interes pentru orice business si astfel, este important ca acestea sa se faca intr-un mod corect si cat mai eficient astfel incat acea firma sa devina rapid cat mai cunoscuta iar produsele si serviciile sale, alese de cat mai multi clienti. De la metodele clasice si pana la cele moderne, promovarea a ceva anume se poate face acum in atat de multe feluri. Si desi o mare amploare a luat promovarea online, si cea fizica ramane la mare cautare si la fel de eficienta.

Exista multe metode de promovare care in viata de zi cu zi, noua ni se pare a fi cu totul altceva, mai ales pentru ca ne-am obisnuit sa credem asta. Un bun exemplu si poate ca cel mai comun? Masinile ce apartin unei firme de taxi. De foarte multi ani culoare specifica pentru acestea este galbenul, alaturi de modelele specifice, tot in culori asemanatoare. Aceasta au deveni atat de comune incat rar ne amintim ca sunt folosite ca si metode de marketing dar si pentru a face diferenta intra o masina normala si una de taxi. Un acelasi sens, si multe masini care apartin unei anumite fire au aplicate pe surafata lor, partial sau tolat, diverse stickere si autocolante, aceste doua metode fiind cele mai utilizate, mai simplu de aplicat si mai ieftine in ceea ce priveste serviciile de promovare pe masini.

Tot legat de personalizarea unui taxi, cei de la Carbon Systems din Bucuresti se ocupa de mult timp cu asta iar serviciile lor au fost alese de-a lungul anilor de multe firme de taxi precum si de cele mai moderne pentru transport, asemeni Uber sau Bolt, printre altele. Colantarea unui taxi presupune acoperirea in totalitate sau partiala a autoturismului in autocolant de culoare galbena. Firma lor realizeaza colantarea totala taxi cu autocolant MacTac insa la cerea clientului putem folosi absolut orice alt tip de autocolant. In materie de timp, colantarea unui taxi dureaza intre 90 si 180 de miunte, asta si in functie de tipul automobilului, adica de curbe, colturi, dimensiuni. Colantarea fiecarui element al autoturismului este realizata dintr-o singura bucata de autocolant, fara imbinari inestetice. De asemenea, termenul de garantie al autocolantului este de 4 ani iar termenul de garantie al lucrarii este de 12 luni.

Cele mai bune servicii de colantari auto in Bucuresti se gasesc la cei de la Carbon Systems deoarece ei folosesc materiale si echipamente de calitate iar grija la detalii este absoluta. In mare, colantarea reprezinta un proces de acoperire a caroseriei masinii sau a anumitor elemente interioare cu un material ce se aplica pe acestea si ofera atat un nou aspect cat si un plus de protectie. Aceasta poate fi realizată în culori diverse, aceeași culoare pentru toată colantarea sau cu modele, desene, mesaje, grafică diversă. Impactul estetic va fi unul puternic. Colantarea auto este cea mai bună metodă pentru promovare și pentru publicitate. Se poate opta de la un simplu înscris cu denumirea afacerii, pâna la mesaje complexe cu imagini de detaliu. Posibilitățile de personalizare sunt practic nelimitate, iar mașina și business-ul tău nu vor trece niciodată neobservate.

Pe langa serviciile de promovare, si multe persoane fizice aleg varianta colantarii, partiale in unele cazuri, atunci cand au probleme cu vopseaua sau cu diverse aspecte estetice, la interior sau la exterior si nu isi permit sa o vopseasca sau sa schimbe zonele cu probleme, pretul fiind de multe ori mult mai mare decat aplicarea unui autocolant. In plus, un autocolant de calitate are o rezistenta poate chiar mai mare la zgarieturi si lovituri decat cea a unui strat de vopsea, la un pret mai mic si pentru o perioada mai indelungata de timp.

Aplicarea corecta a autocolantului este partea cea mai importanta pentru ca un vehicul sa impresioneze, pentru o perioada cat mai indelungata. Nu este suficient sa “expui” pe masina un design deosebit, daca nu te poti bucura de el cat mai mult timp. Pentru a garanta calitate si durabilitate, avem echipe formate din specialisti care va pot pune in practica ideile. Aceasta este completata de calitatea germana a materialelor, notorietatea echipamentelor pe care se printeaza si, nu in ultimul rand, de spatiul special amenajat pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a serviciilor de colantare, inscriptionare si tuning. Ornamentele interioare zgariate sau cu vopseaua cojita vor arata ca noi in momentul aplicarii oricareia dintre foliile cu textura 3D. Cand va plictisiti de folie, aceasta se poate decolanta usor si repede, vopseaua ramanand intacta. De asemenea, se pot pune parasolare personalizate, stickere in absolut orice culoare, cu decupare pe contur. Chiar si o masina ceva mai veche, second-hand, va capata un aspect mult mai bun si asa cum spunem unii dintre noi, o vor face mai tanara cu cativa ani, va parea mai noua si se va simti mai noua.

In cadrul Carbon Systems, orice persoana isi poate „tuna” masina astel incat sa ii ofere un apsect aparte dar si o mai inalta performanta pe sosea. Autocolantul, comparativ cu un strat de vopsea este si mai usor si astfel, nu va aplica greutate in plus masinii chiar si in cazul celui aplicat pe toata suprafata exterioara. Acelasi lucru il putem spune si despre accesoriile de carbon, cu a caror montare se ocupa cei de aici, printre alte servicii. Inca de la aparitia acestui concept, carbonul ofera un aspect cu adevarat special si modern unei masini.

Vizualizări: 580

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: