Sesiune de admitere prelungită la UCB

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu anunţă că prelungeşte perioada în care se pot face înscrieri pentru două facultăţi unde este „bătaie” mare. Până vineri, cei care doresc să ocupe un loc în cadrul UCB pot depune dosarele de înscriere.

Oficialii UCB au transmis că s-a dispus acest lucru datorită numărului de înscrieri în creştere înregistrat în ultimele zile. Iniţial, ultima zi de înscrieri era 25 iulie. „Conducerea Universităţii «Constantin Brâncuşi» a luat decizia să prelungească perioada de înscriere la Facultatea de Ştiinţe Economice şi la Facultatea de Drept. Astfel, cei care vor să opteze pentru una dintre specializările de la cele două facultăţi pot face acest lucru până pe data de 27 iulie. S-a luat această decizie pentru că, în ultimele două zile, numărul celor care au optat pentru specializările de la cele două facultăţi a fost în creştere”, a explicat Iulian Ţimpea, purtătorul de cuvânt al UCB.

Aproximativ 1.000 de locuri au fost puse la dispoziţia celor care vor să urmeze cursurile facultăţilor din cadrul UCB. Cel mai vânat loc este cel de asistent medical generalist. „Cea mai mare concurenţă este la Facultatea de Ştiinţe Tehnice, Medicale şi Comportamentale, la specializarea de asistent medical generalist. Se vor da probele fizice pentru cei care au optat pentru Facultatea de Sport şi Educaţie Fizică, dar şi testul grilă pentru celelalte specializări”, a mai transmis Iulian Ţimpea. (M.M.)

Vizualizări: 1,259

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: