Sex cu stânga

E relaxant să te gândești că oamenii politici nu sunt preocupați doar de scandalul ăsta perpetuu de la serviciu. Zău! Faptul că unii dintre ei își permit să fie hedoniști și să întrețină niște rețele de prostituție de lux este demn de toată lauda.

E drept, nici nu arăta Robert Negoiță ca și când ar fi intrat în politică să pună țara pe roate. La un moment dat, i-am luat un mini-interviu pe holurile Palatului Parlamentului și nu mi s-a părut că are vocația unui mare politician. E drept, am fost și influențat de faptul că băiatul nu prea acorda subiectul cu predicatul și își găsea foarte greu cuvintele. Chiar l-am bănuit, atunci, că intenționat și-a lăsat început de chelie, ca să mai lățească un pic fruntea aia îngustă și neprietenoasă.

Despre mega-rețeaua de prostituție de la hotelul intitulat pompos Rin Grand Hotel, dar situat la locul de grație în care intră vântul și bate porumbul în București știau toți taximetriștii. Și nu numai taximetriștii. Și ziariștii, și politicienii, și sudorii, și IT-iștii, și pensionarii, cred că și elevii. V-ați prins unde bat, da? De ce n-a zis nimeni nimic? Simplu. Pentru că prostituția de lux e mișto. Atâta timp cât nici o minoră nu e violată, cine suntem noi să le spunem fetelor dacă să ceară sau nu bani pentru talentele lor? Să fim serioși. Bărbații bogați și urâți au făcut sex pe bani cu fete tinere și frumoase de când lumea. E un dat, un automatism social, nimic neobișnuit, ilegal și cred că nici măcar imoral. Și nu mă refer neapărat la procedeul clasic (sex / banii pe noptieră). În lumea bună se face mai cu gust. Cu întâlnire, invitație acasă să vezi colecția de timbre (mă rog, în camera de hotel), pus mâna pe picior, etc. Pe sistemul ”diferența dintre sexul pe bani și cel gratis este că ultimul costă întotdeauna mai mult”, prostituția de lux este un tip mai spălat de prostituție clasică, care implică o simulare perfectă a sexului benevol și normal. Cât despre declarația lui Robert Negoiță (”Pare că am eu nevoie să plătesc pentru sex?”), e de-a dreptul impertinentă. Toată lumea arată ca și când ar avea nevoie să plătească pentru sex. E drept, depinde și de sex.

www.mantzy.wordpress.com

Vizualizări: 196

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: