Sfecla roșie cu lămâie este cel mai bun detoxifiant natural

Sfecla roșie, care-și obține culoarea din antocianine, este o adevărată comoară nutritivă. Este foarte recomandată pentru cei care doresc să-și curețe sistemul imunitar și să-și îmbunătățească digestia datorită conținutului său ridicat de fibre, vitamine și antioxidanți.

Sfecla și sucul de lămâie sunt diuretice naturale care ajută organismul să elimine excesul de apă și deșeurile. Prin menținerea unei programări regulate de consum se pot evita compușii periculoși care pot provoca disconfort gastrointestinal.

Ambele componente te ajută să menții un tranzit regulat oferind o doză sănătoasă de fibre pentru a menține lucrurile în mișcare. Microorganismele benefice din tractul digestiv beneficiază, de asemenea, de fibre.

Sfecla și sucul de lămâie sunt benefice pentru tine deoarece ajută la eliminarea toxinelor. Eliminarea deșeurilor și a toxinelor îmbunătățește capacitatea organismului de a metaboliza grăsimile și de a slăbi.

Pentru a pregăti această băutură sănătoasă ai nevoie doar de:

Două sfecle, de dimensiune medie

Două lămâi

Miere (poate fi adăugată pentru dulceață)

Apă

Mod de preparare:

Sfecla trebuie spălată, curățată și tăiată cubulețe înainte de utilizare.

Stoarce sucul de lămâie. Pune bucățile de sfeclă, sucul de lămâie și apa într-un blender și amestecă până obții un lichid omogen.

Combină și procesează până când obții o consistență uniformă. Poți adăuga miere pentru a intensifica gustul.

Îmbunătățind sănătatea intestinală și facilitând pierderea în greutate, sfecla și sucul de lămâie pot face parte din rutina ta zilnică. Poți detoxifia organismul și îmbunătăți sănătatea cu aceste componente naturale într-un mod sigur, eficient și plăcut.

Galerie foto


Vizualizări: 3,123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: