Shopping City Târgu Jiu împlineşte un an. Poţi câştiga o maşină!

Luna octombrie se anunţă una plină de surprize la Shopping City Mall din Târgu Jiu. Cel mai mare centru comercial din judeţul Gorj împlineşte luna aceasta un an de la deschidere, ocazie cu care aproape zilnic cei care îi trec pragul au parte de premii şi surprize neaşteptate. Dacă eşti născut pe 16 octombrie trebuie neapărat să treci pe la mall să-ţi ridici cadoul, iar pe 25 octombrie are loc tombola pentru o super maşină, anunţă organizatorii.

Shopping City Mall din Târgu Jiu pune la bătaie, la ceas aniversar, un Volkswagen Polo şi anunţă premii şi surprize nebănuite pentru cei care îi trec pragul în luna octombrie. Tombola pentru super maşină este organizată în data de 25 octombrie şi participă doar clienţii care până la acea dată fac cumpărături în valoare de 100 de lei şi completează talonul. ”Îţi faci cumpărături în valoare de minimum 100 de lei pe cel mult două bonuri fiscale în aceeaşi zi calendaristică. Cu acestea mergi la Centrul de Informaţii al Shopping City Târgu Jiu, unde completezi talonul de înscriere în tombolă şi aştepţi să fie ştampilat. Ultimul pas: îl introduci în urnă şi te visezi la volanul maşinuței aniversare. Îţi urăm noroc la marea extragere de pe 25 octombrie! Ai 7 zile la dispoziţie să ridici premiul cel mare” informează Shopping City Mall.

Zi mare se anunţă şi pe 16 octombrie când gorjenii vor avea parte la mall de şampanie, prăjituri şi premii din oră în oră. Persoanele născute pe 16 octombrie vor fi răsfăţatele zilei. Shopping City Mall le-a pregătit cadouri doar cu buletinul şi surprize pe bandă rulantă. Tortul aniversar al Shopping City Mall va fi tăiat pe 25 octombrie, când va fi extras şi marele câştigător al autoturismului Volkswagen Polo. Una peste alta, în fiecare zi până pe 25 octombrie, Shopping City Mall vine în întâmpinarea celor care îi trec pragul cu muzică, oferte tentante atât la articolele de îmbrăcăminte, cât şi la electrice şi electrocasnice, premii şi surprize neaşteptate.

polo

Vizualizări: 204

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: