Și-a amenințat cu moartea soția și mama

Un tânăr de 28 de ani din comuna gorjeană Fărcășești s-a ales cu dosar penal pentru amenințare. Soția, cu patru ani mai tânără, l-a reclamat după ce a fost amenințată cu moartea. Nici mama tânărului nu a scăpat de vorbele grele, bărbatul distrugând mai multe bunuri din locuință.

“În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de amenințare. Totodată, polițiști au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva tânărului, pe o perioada de 5 zile, prin care i s-a interzis să se apropie la o distanță mai mică de 100 metri de victime sau locuința acestora”, a transmis IPJ Gorj.

Luni, bărbatul s-a întors în locuință și s-a ales astfel cu un al doilea dosar penal, pentru încălcarea ordinului de protecție.

Și o femeie de 39 de ani din Godinești a cerut sprijinul poliției, după ce a fost agresată de soțul băut. La fel o femeie de 58 de ani, din Brănești. “Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că bărbatul, de 61 de ani, pe fondul consumului de alcool, și-ar fi amenințat soția cu moartea, provocându-i acesteia o stare de temere. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de amenințare. Totodată, polițiști au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioada de 5 zile, față de bărbat, acesta fiind evacuat din locuință”, a transmis IPJ Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 1,561

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: