Minoră abuzată în mașină. Martorul, în portbagaj!

Situație mai puțin obișnuită în care au fost implicați doi elevi ai Liceului Tehnologic Bâlteni. Unul dintre ei a fost condamnat pentru că a condus autoturismul BMW al tatălui său, deși nu avea permis. Celălalt, minor, are dosar penal pentru că a abuzat sexual o adolescentă în mașina prietenului său, care aștepta... în portbagaj.

Cei doi băieți s-au cunoscut la liceu și discutau ocazional pe rețelele de socializare, iar uneori ieșeau la o terasă.

Judecătoria Târgu Jiu, care l-a condamnat pe elevul major pentru conducere fără permis, a reținut că, în ziua de 01.12.2019, în jurul orei 14:00, cei doi s-au deplasat cu autoturismul marca BMW pentru a-și cumpăra haine. La întoarcere, elevul minor s-a înțeles cu o adolescentă din Plopșoru să o scoată la plimbare și și-a convins prietenul să îi dea BMW-ul tatălui său. Acesta a fost de acord, cu condiția să rămână în portbagaj, pentru a se asigura că mașina nu pățește nimic.

“Astfel, în momentul în care au ajuns la poarta locuinței susnumitei, aceasta a ieșit îmbrăcată în pijama și încălțată în papuci de casă, și a fost de acord să plece împreună cu cei doi. Inițial, inculpatul a condus autoturismul până la imobilul său din satul Deleni, unde a staționat și, sub pretextul că își ia bagajele din portbagaj, s-a urcat în acesta, la volan trecând minorul B.R.V”, a reținut instanța.

Acesta din urmă a condus autovehiculul pe DC 48 Piscuri, parcurgând o distanță de aproximativ 4- 5 km și a staționat într-un loc izolat, unde, prin constrângere fizică și morală a întreținut raport sexual oral cu S.T.D., faptele acestuia făcând obiectul unui dosarul penal.

După aproximativ 20 minute, minorul a dus fata acasă, după care și-a continuat deplasarea pe DC 48 Piscuri, dar și pe DE 79, pe o distanță de aproximativ 4 - 5 km .

La un moment dat, minorul a oprit autovehiculul, dându-i posibilitatea inculpatului să coboare din portbagaj și să revină la volanul acestuia, iar în drum spre casă, i-a povestit că a întreținut raport sexual cu tânăra.

Tânărul din portbagaj s-a ales cu pedeapsa de 200 de zile amendă a câte 10 lei, pentru conducere fără permis, sentința pronunțată pe 27 mai 2020 de Judecătoria Târgu Jiu nefiind definitivă. Tânărul minor a fost trimis în judecată pentru o faptă mai gravă și își așteaptă sentința. (M.M.)

Vizualizări: 6,591

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: