Și-a bătut copiii pe terenul de sport, apoi a plecat spre nevastă

Motivul pentru care un gorjean de 40 de ani a fost reținut de polițiști este că și-a bătut cei doi copii pe un teren de sport din Țicleni, după care a plecat spre domiciliul fostei soții. Asta deși bărbatul de loc din Aninoasa, județul Gorj, avea interdicție judecătorească să se apropie de familie.

“La faţa locului s-a deplasat imediat o patrulă de poliție care l-a identificat pe agresor în faţa domiciliului fostei soţii, o femeie de 36 de ani, din oraşul Ţicleni. Întrucât persoana în cauză se manifesta agresiv, aceasta a fost imobilizată şi condusă la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor, ocazie cu care s-a stabilit că se afla sub efectul unui ordin de protecție emis de Judecătoria Târgu Cărbuneşti, care îi interzicea să se apropie de fosta soţie, cei doi copii minori și de domiciliul acestora”, arată un comunicat al IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea măsurilor impuse prin ordinul de protecție, violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice. (A.A.)

Vizualizări: 7,302

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: