Şi-a bătut copilul în bar

În seara zilei de vineri, la orele 23:06, Poliţia oraşului Novaci a fost sesizată cu privire la producerea unui scandal în incinta unui local de alimentaţie publică din comuna Baia de Fier.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului de poliţiştii Secţiei nr. 9 de Poliţie Rurală Novaci s-a constatat că în incinta localului respectiv a avut loc un conflict spontan între şase persoane cu vârste cuprinse între 15 şi 56 ani, fapt ce a produs indignarea celorlalţi consumatori.

Poliţiştii au stabilit că iniţial A.N., de 56 ani din comuna Alimpeşti, l-a lovit pe fiul său în  vârstă de 15 ani. Ulterior conflictul a degenerat, bărbatul de 56 de ani lovind alte patru persoane, una dintre acestea fiind transportată la Spitalul Oraşului Novaci pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările continuă, pe numele bărbatului de 56 de ani fiind constituit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: