Şi-a găsit fostul socru într-o baltă de sânge, în scara blocului

Un bărbat de 58 de ani din Târgu Jiu a fost găsit mort ieri dimineață în scara blocului în care locuia, în zona Miorița-Olari, trupul său neînsuflețit fiind descoperit într-o baltă de sânge. Cel care a făcut descoperirea este fostul ginere al acestuia, Dumitru Slabu, cei doi stând la băut de cu seară până după miezul nopții. Aceștia au rămas în relații bune chiar și după ce Slabu nu a mai format un cuplu cu fata bărbatului găsit mort, Gheorghe Gruia nepurtându-i ranchiună fostului ginere.

Așa se face că, luni seara, cei doi au stat la o bere pe o bancă în fața blocului, după care au urcat în apartamentului decedatului, unde au mai băut și niște vin, fără să se amețească însă. Dumitru Slabu spune că la un moment dat fostul său socru a plecat după țigări și nu s-a mai întors niciodată cu ele. „În apartament eu am zis că vreau să vorbesc cu niște rude de-ale mele plecate în Portugalia la muncă și m-am conectat la internet după care, nu mai știu exact, dar undeva la 2 sau 3 ore cred că am vorbit. Știu că la un moment dat el a plecat după țigări, nu avea bani, i-am spus că și eu am doar un dolar la mine și că să îi spună fetei de la butic să îi dea 2-3 țigări că i le plăteam eu mai târziu. Eu am rămas să vorbesc cu rudele mele și la un moment dat a picat conexiunea și nu am mai putut să refac legătura. Atunci am observat că el nu a mai venit, m-am gândit că o fi rămas la cârciumă sau o fi mers altundeva, așa că am plecat după el și l-am găsit căzut pe casa scărilor”, povestește bărbatul.

Dumitru Slabu spune că s-a îngrozit când l-a văzut în plină noapte pe fostul său socru într-o baltă de sânge. „Era lovit la cap și era deja vânăt. Era lovit undeva pe partea stângă și avea sânge pe lângă el. Am încercat să-i iau pulsul, dar cine știe de când stătea acolo, că era rece. Au venit și cei de la Salvare, dar nu au mai avut ce face. Am sunat la 112 și am spus ce s-a întâmplat”, mai spune bărbatul. Vecinii din blocul cu pricina, audiați de polițiști, spun că nu au auzit nici un zgomot suspect în timpul nopții și că au aflat de abia de la anchetatori despre moartea lui Gruia, nevenindu-le să creadă că acesta a sfârșit atât de brusc. Cadavrul bărbatului a fost examinat cu maximă atenție de un medic legist adus la fața locului, aici fiind solicitat și un procuror, pentru a fi exclusă orice interpretare ulterioară a cazului. Raportul necropsiei medico-legale va clarifica toate cauzele care au generat acest deces, împrejurările urmând să fie stabilite de anchetatori, aceștia menționând că, deocamdată, nu au motive să se gândească temeinic la varianta unei crime.

Vizualizări: 327

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: