Potârcă, „arestat” în salonul de la cardiologie

Fostul candidat la Președinția României are parte în continuare de zile grele, după ce medicii de la secția cardiologie a Spitalului Județean de Urgențe Târgu Jiu au decis că acesta trebuie să rămână pacientul lor pe mai departe. Astfel, Constantin Ninel Potârcă a schimbat, de voie de nevoie, arestul la domiciliu dispus de instanța de judecată cu cel din salonul în care este internat, el având însă motive de neliniște în continuare, ceea ce, evident, îi generează noi probleme de sănătate.

”Sunt în arest la domiciliu, conform deciziei judecătorești, dar acum sunt la spital, deci nu sunt acasă. Nu am venit aici plecând de capul meu, ci sub observația polițiștilor, dar dacă îi vine domnului judecător ideea că am încălcat condițiile impuse pentru arestul la domiciliu? Sper să înțeleagă situația și să nu mă trezesc că am alte belele că și așa de când am fost arestat nu am mai putut să mă îngrijesc de sănătate. Degeaba am spus mereu că trebuie să fiu lăsat să merg la controale la Timișoara, că doar o dată m-a crezut domnul judecător Păsărin. Acum stau aici și sper să mă fac bine”, a spus ieri „Obama” de Meteor.

Reamintim că Potârcă trebuia să plece miercuri dimineața la București pentru a participa la Înalta Curte de Casație și Justiție la ceea ce trebuia, probabil, să fie un ultim termen în procesul în care este judecat pentru evaziune fiscală și în care ar avea de executat o pedeapsă privativă de libertate, dacă aceasta rămâne definitivă. Gândul că ar putea fi pentru ultima dată când a plecat din palatul său din Meteor l-a făcut pe acesta să aibă o criză de inimă, polițiștii care urmau să îl conducă spre instanța din capitală încheindu-și misiunea la Spitalul Județean, unde Potârcă a fost internat pentru o perioadă de timp, până își revine. Astfel, procesul din capitală nu s-a încheiat, doar deznodământul fiind amânat pentru o vreme.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: