Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Și-a înjurat nevasta, deși nu mai avea voie

Un bărbat de 47 de ani din oraşul Rovinari a fost reținut joi pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunii de încălcarea ordinului de protecţie.

"Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în cursul zilei de ieri, bărbatul, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a pătruns în locuinţa comună din oraşul Rovinari, unde ar fi agresat-o verbal pe soţia sa de 46 de ani, adresându-i injurii și expresii jignitoare, deși exista un ordin de protecție provizoriu emis de poliţişti la data de 26 februarie a.c., prin care i se interzice bărbatului să se apropie de soţie și locuința acesteia", arată IPJ Gorj.

În cauză poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcare a măsurilor dispuse print-un  ordin de protecție.

Vizualizări: 2,169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: