Și-a pierdut arma în toaleta din mall

Întâmplare nefericită pentru un agent de pază al unei mașini care transporta bani. Acesta și-a pierdut pistolul din dotare, în timpul programului de muncă, în toaleta unui mall din Drobeta Turnu-Severin.

Bărbatul a sesizat lipsa armei abia când se afla în municipiul Târgu Jiu, așa că a alertat imediat poliția.

Pistolul Makarov a dispărut odată cu șase cartușe. Polițiștii încearcă acum să identifice persoana care a sustras pistolul, cu ajutorul camerelor de supraveghere.

„Poliția municipiului Drobeta Turnu-Severin a fost sesizată de un agent de pază cu privire la faptul că, în timpul serviciului, și-ar fi uitat armamentul din dotare într-o toaletă aflată în sediul unui centru comercial de pe raza municipiului. La fața locului, s-a deplasat echipa operativă a poliției formată din: criminaliști, polițiști de ordine publică, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale, Serviciului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, pentru efectuarea cercetărilor. În continuare, polițistii fac verificări pentru stabilirea tuturor aspectelor care au condus la producerea acestui eveniment.”, a anunțat IPJ Mehedinți.

Agentul de pază de la transport valori se va alege cu dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Vizualizări: 3,192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: