Șofer oprit în trafic cu focuri de armă la ieșirea din Târgu Jiu

S-au auzit focuri de armă în noaptea de 24/25 septembrie, la câțiva kilometri de Târgu Jiu. Un șofer nu a oprit la semnalele polițiștilor pe DN 67- Calea București, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia.

"După aproximativ 7 km de urmărire, polițiștii au executat un foc de avertisment în plan vertical și întrucât autoturismul și-a continuat deplasarea, s-au executat 4 focuri asupra acestuia, trei dintre ele lovind caroseria în partea din spate și unul a lovit anvelopa stânga față, autovehiculul oprindu-se", a transmis vineri IPJ Gorj.

La nivelul IPJ Gorj s-a constituit echipă operativă care a efectuat cercetarea la fața locului, iar cu ocazia verificărilor efectuate a fost identificat conducătorul autovehiculului, un bărbat de 32 de ani, din comuna Scoarța. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În urma folosirii armamentului din dotare nu au rezultat victime omenești, ci doar avarierea autovehiculului.

În cauză s-a întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Vizualizări: 4,149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: