Și-a pierdut viața la numai 23 de ani

Un tânăr din Motru a murit la doar 23 de ani, ca urmare a unui accident de circulație care a avut loc joi dimineața în Mehedinți. Cristian Stoian venea din Anglia, la volanul unei dubițe cu marfă, și se presupune că a adormit la volan. Acesta a trecut pe contrasens și a lovit frontal un alt autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani din județul Dolj.

În urma accidentului, pompierii au intervenit pentru descarcerarea șoferilor, victimele fiind declarate decedate. Tânărul din Motru era atât de prins între fiarele contorsionate, că angajaților de la ISU le-a luat mai bine de 15 minute să îl extragă.

Cercetarea la fața locului a fost coordonată de șeful Poliției Rutiere Mehedinți, comisarul șef Decebal Davidoiu. “Un autoturism mixt, cu numere de Mehedinți, al cărui conducător se pare că a adormit la volan, a intrat pe contrasens și a lovit frontal un autoturism Toyota condus de un cetățean din Craiova. Din câte am înțeles, cel care a intrat pe contrasens venea din Anglia și plecase în dimineața precedentă. Din păcate, în urma impactului, ambii conducători auto au decedat”, a spus acesta.

Galerie foto


Vizualizări: 34,180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: