Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Incendiu transmis în direct de un cunoscut artist din Gorj

Cântărețul de muzică populară Ciprian Tapotă Lătărețu a avut parte de o experiență inedită miercuri seara, când a ieșit la alergat prin Târgu Jiu. Când a trecut pe lângă biserica din centrul municipiului Târgu Jiu, a văzut că suportul în care credincioșii aprind lumânări era cuprins de flăcări.

Artistul a sunat la 112 și a rămas să transmită în direct pe pagina de socializare. Pompierii au ajuns în doar câteva minute la fața locului și au stins focul.

O localnică a încercat și ea să arunce niște apă, dar flacăra s-a făcut mai mare, fiind o cantitate mare de ceară aprinsă.

"Am făcut o faptă bună astăzi. Până când am ajuns eu, nu a sunat nimeni la pompieri. Oamenii stăteau și se uitau. Flacăra era aproape de contorul de gaze, putea să fie o explozie", a spus Ciprian Tapotă Lătărețu.

Vizualizări: 6,993

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: