Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Încă un bărbat agresiv scos cu poliția din casă

Un bărbat de 52 de ani din Târgu Jiu a fost evacuat de polițiști din locuință, după ce și-a agresat concubina și pe fiul acesteia. Individul agresiv nu are voie să se mai apropie timp de cinci zile de locuință, deoarece polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu.

Violențele au avut loc pe fondul consumului de alcool, fiul de 18 ani fiind cel care a sunat la 112. Femeia bătută nu a solicitat intervenția ambulanței pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie, anunță IPJ Gorj.

La sfârșitul anului trecut a intrat în vigoare un ordin privind modalitatea de gestionare de către polițiști a cazurilor de violență domestică, care le permite polițiștilor să emită ordin de protecție provizoriu, timp în care victimele se pot adresa instanței pentru a obține ordine de protecție pe perioade mai lungi. (A.A.)

Vizualizări: 1,807

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: