Şi-au bifat biletul de play-off !

Handbaliştii Energiei vor avea parte de Sărbători cât se poate de fericite. Prin victoria la limită de la Reşiţa au încheiat anul pe locul 6, ultimul care duce în play-off, la distanţă de 11 puncte de rivale.

CS Caraș Severin – Energia Pandurii Tg-Jiu        28-29 (15-13)
CS Caraș Severin: Marocico, Ionescu (portari), Turcu 9 goluri, Stan 8, Grigoraș 5, Starikov 3, Grozăvescu 2, Marta 1
Energia : Antonaru, Șelaru, Juzbasic (portari), Asoltanei 6 goluri, Acatrinei 6, Giotoiu 4, Mledenciu 4, Păiuș 3, Dinescu 3, Apolzan 2, Liberț 1

Trupa lui Andrieş şi-a atins practic obiectivul după primele 2 etape din retur. Cu 11 puncte avans de locul 7, Energia nu mai poate scăpa locul de play-off.

Final ideal de an

Aşa cum Andrieş anticipa înaintea meciului, Energia nu a avut deloc o misiune lejeră la Reşiţa. Deşi sunt departe de echipa care se bătea cu Constanţa la titlu în ultimii ani, gazdele au pus mari probleme gorjenilor. Oamenii lui Aihan Omer au condus în permanenţă pe tabelă şi cu 5 minute înainte de final aveau 27-24. Cu Acatrinei şi Asoltanei în mână însă, ambii autori a câte 6 goluri, Energia a întors dramatic soarta meciului şi s-a impus cu aceeaşi diferenţă ca şi la Odorhei, de un singur gol, 29-28. Victoria nu i-a urcat pe gorjeni pe locul 4 pentru că Dinamo şi Odorhei au bătut şi ele în ultima etapă din 2013. Trupa lui Andrieş se mulţumeşte cu locul 6 la final de an, adică ultima poziţie care duce în play-off. Energia are 11 puncte avans de HCM Baia Mare ceea ce înseamnă că obiectivul e ca şi asigurat. Giotoiu şi compania vor avea astfel parte de Sărbători fericite iar sarmalele sau cozonacul o să le priască din plin handbaliştilor.

80 – de goluri în 13 meciuri a marcat în acest sezon Florin Acatrinei, interul transferat de la Suceava fiind cel mai bun jucător al Energiei

3 – ianuarie este data la care handbaliştii îşi vor relua pregătirile. Liga Naţională revine la lucru pe 26 ianuarie

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: