Victorie pentru Sărbători liniştite

Echipa de handbal a Energiei dă astăzi ultimul test din 2013. Trupa lui Andrieş trebuie să bată la Reşiţa ca să aibă parte de Sărbători liniştite.

Indiferent de rezultatul de la Reşiţa, Energia va încheia anul pe loc de play-off. O victorie însă îi poate duce pe gorjeni pe locul 4 de Crăciun.

Sunt favoriţi la Reşiţa

Energia şi-a îndeplinit deja obiectivul pe acest an. Termină 2013 pe loc de play-off indiferent dacă bate sau pierde la HC Caraş Severin. Cu o victorie însă astăzi de la ora 17:30, elevii lui Andrieş pot trece peste Odorhei şi Dinamo şi să încheie anul aproape de podium. Misiunea nu e uşoară deşi trupa lui Aihan Omer e printre cele mai slabe din Liga Naţională, cu doar 3 victorii în 12 etape. Reşiţa pierde greu acasă, dar Andrieş mizează pe Acatrinei, aflat în mare formă. Gorjenii nu pot conta pe Dragnea şi Ilieş, accidentaţi şi pe Roman, suspendat, dar rămân favoriţi pentru acest duel. „Este ultimul meci din acest an, este important să câştigăm. Trebuie să obţinem cele trei puncte pentru a ne păstra diferenţa de locul 7, iar printr-o victorie a noastră cred că se vor decide echipele calificate în play-off. Ştiu bine ce joacă Reşiţa. Au avut un parcurs oscilant până acum, au pierdut unele meciuri la diferenţe mici de scor, au ţinut aproape până spre final şi cum se spune au pierdut pe muchie de cuţit. Echipa din Reşiţa este o echipă arţăgoasă, tânără şi dornică de afirmare care doreşte să-şi facă o carte de vizită. Sunt sigur că vom avea un meci mai greu decât cel de la Timişoara pe care l-am câştigat”, a declarat Andrieş înaintea acestui joc.

„Este un meci important, cu o victorie încheiem un an bun. Acum suntem în obiectiv, însă pentru a avea sărbători liniştite trebuie să ne impunem şi la Reşiţa.”   Liviu Andrieş, antrenor Energia

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: