Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Și Romanescu vrea bariere la calea ferată

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, susține demersul consilierului liberal de la Țicleni, care a strâns o mie de semnături de la cetățeni care doresc să fie montată o barieră la calea ferată din zona Avicola, pentru a preveni accidentele.

"Este binevenit acest demers. Noi am demarat un proiect legat de cele trei treceri la calea ferată, cea de pe Tudor Vladimirescu, cea de pe Ana Ipătescu și aceasta despre care vorbește domnul Brănescu. Barierele nu le putem instala noi ca autoritate locală, așteptăm ca la nivelul județului să se ia o decizie", a spus Romanescu.

Constantin Brănescu a reușit să strângă o mie de semnături pe o petiție privind montarea unei bariere la calea ferată de la Avicola, din Târgu Jiu. Trei sute de semnături sunt pe tabele, iar alte 700 pe petiția online. Acestea vor fi depuse marți la mai multe instituții din Gorj. (A.M.)

Vizualizări: 1,317

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: