Silviana, gorjeanca celebră după ce pozat în Bild şi Playboy

Silvana Brăgaru este numele pe care mii de bărbaţi îl rostesc tot mai des în ultima vreme, tatăl acesteia locuind în continuare la Târgu Jiu, bărbatul nefiind foarte dispus să vorbească prea mult despre succesul fiicei sale din simplul considerent că nu o consideră pe aceasta ca fiind încă faimoasă. Gorjeanca a cărei frumuseţe i-a înnebunit pe nemţi nu are operaţii estetice sau implanturi cu silicon.

Silvana a făcut primii doi ani la liceul sportiv din Târgu Jiu, la handbal, lucru care a şi ajutat-o să ia în înălţime, după aceea ea transferându-se la liceul de arte plastice, la secţia pictură, după care a mers la facultate. Cu doi ani în urmă a mers în Germania, la mama ei, care se recăsătorise acolo de trei ani, ocazie cu care s-a angajat la un local. Frumoasa gorjeancă afirmă că şi în prezent lucrează la acelaşi restaurant din Nurenberg, ea neconsiderându-se faimoasă sau celebră. Fotografii şi pictoriale ale sale au apărut însă în publicaţiile Bild şi Playboy, ediţia de Germania, după ce Silvana a câştigat un concurs de frumuseţe în care a învins alte 1.000 de fete.

Mai celebră decât Ramona Bădescu.. pe Google

Totul a început cu acel concurs, la sfârşitul lui 2009, tabloidul Bild reuşind astfel s-o facă faimoasă pe Silvana în toată Germania şi, mai apoi, şi pe continent. Dovada o reprezintă faptul că, la o simplă căutare pe Internet a numelui acesteia, faimosul Google are peste 166.000 de afişări, în timp ce, pentru Ramona Bădescu, de exemplu, sunt cu puţin peste 100.000 de afişări, Ramona fiind pe piaţă de două decenii. Interesul nemţilor, şi nu numai, pentru Silvana este unul uriaş, tânăra fiind oricum prima gorjeancă despre care se poate spune că a reuşit să pozeze în Playboy, o publicaţie interzisă minorilor, dar dorită de bărbaţi din toate colţurile lumii.

Un tată mândru

Doru Brăgaru, tatăl Silvanei, locuieşte în Târgu Jiu şi în prezent, el fiind divorţat de fosta sa soţie, care s-a stabilit în Germania de circa 5 ani. Acesta consideră că fiica sa a moştenit calităţi fizice şi intelectuale atât de la tată, cât şi de la mamă, nedorind să îşi asume merite mai mari pentru succesul de acum al Silvanei. Doru Brăgaru se fereşte de jurnalişti de teamă ca vorbele să nu-i fie răstălmăcite, el fiind convins că fiica sa mai are multe de dovedit până când va deveni cu adevărat celebră.

"Ştiam de concursul acela pentru că vorbim des şi păstrăm legătura. Problema este că a concurat în Germania, nu în România. Aici nu a putut să câştige, noi trebuie să ne lansăm în Occident că acolo nu se poate. Am vorbit cu ea, e fericită, merge la Berlin, unde are de filmat nişte spoturi, dar faimoasă vă asigur că nu e pentru că mai are multe de făcut. Are de învăţat germana foarte bine, dar mă bucur pentru ea, în primul rând. Aş vrea să aibă succes pentru că în România nu are ce face. Ea e şi la modeling, la o casă de modă din Nurenberg, mai are de învăţat şi la mersul pe scenă. Are nevoie de diferite calităţi dacă vrea să fie un top model de succes. Fizic, are calităţile, dar mai e nevoie şi de partea cealaltă. Important e că le-a bătut pe nemţoaice şi a câştigat concursul acela. A mers apoi în Spania, la Grand Canare, şi patru zile a pozat pentru Playboy. Calităţile cred că le are şi de la mine şi de la mama ei. E înaltă, sportivă, aşa ca mine, pentru că şi eu am jucat baschet, ea a fost la handbal, apoi a trecut la arte, unde a terminat pictura, la fel ca şi fratele ei, care a terminat sculptura", declară Doru Brăgaru.

Silvana Brăgaru nu consumă alcool, nu fumează, nu bea nici măcar cafea şi este considerată un copil cuminte de către tatăl ei, dar şi de către bunica din partea mamei. Aceasta locuieşte la Dăneşti, singură, după ce soţul i-a decedat cu câţiva ani în urmă, bunica fiind fostă directoare de grădiniţă la Târgu Jiu, mama Silvanei fiind şi ea educatoare în municipiu până când s-a decis să se mute în Germania. Frumoasa gorjeancă este aşteptată la Târgu Jiu la sfârşitul acestei luni, când va petrece Paştele alături de cei dragi. Până atunci ea participă la cursuri intensive de germană şi, în paralel, este prezentă la diferite acţiuni în care este promovată.

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: