Horoscop

Valabil pentru 22 iulie

Berbec: Poate vă faceţi curaj să-i cereţi scuze cuiva, sau măcar să-i daţi nişte explicaţii pentru ce-aţi spus s-au ce-aţi făcut de curând. Prezenţa voastră n-o să treacă neobservată şi o să vă bucuraţi de un plus de prestigiu în societate, la evenimentele care vor avea loc prin oraş pe undeva.

Taur: O să puteţi recuceri inima cuiva aşa cum numai voi ştiţi s-o faceţi şi o să puteţi fi fericiţi împreună. Se poate să aibă loc prima vedere la faţă cu cineva pe care l-aţi cunoscut în reţelele de socializare şi emoţiile şi emoţiile sunt mari c-o să se vadă ce fel de chimie există între voi.

Gemeni: E o festivitate la care s-ar putea să ajungeţi şi o să puteţi afla despre un job, o afacere care v-ar prinde bine. Poate vă duceţi în vizită la rude, c-o fi ziua cuiva şi staţi şi la masă, chefuiţi, vă bucuraţi de revederea unor oameni dragi care sunt pe sufletul vostru.

Rac: Poate faceţi echipă cu nişte prieteni şi va-nscrieti într-o competiţie, sau în numele unei fundaţii faceţi un voluntariat pentru că aşa credeţi de cuviinţă. O să acceptaţi invitaţia unor prieteni să vă duceţi la o zi de naştere, de cununie şi să şi chefuiţi cu sărbătoriţii, chiar dacă trebuie s-ajungeţi în alt oraş.

Leu: Relaţia sentimentală promite să fie şi mai bună şi poate vă doriţi şi copii, ca să va-mplineasca. Poate le-aţi rămas datori unbor prieteni cu o masă la restaurant, sau cu o plimbare, să vă duceţi la patinoar, să faceţi un pic de mişcare ca să vă dezmorţiţi.

Fecioară: E posibil să fie cineva în cercul de prieteni care să vă facă să visaţi la o relaţie şi să vă reuşească toată povestea. O să comunicaţi mult mai bine cu anturajul şi veţi petrece câteva ore minunate împreună, şi-o s-o luaţi mâine de la capăt cu treaba, cu forţe proaspete.

Balanță: O să strângeţi relaţiile cu fraţii şi surorile, îi luaţi şi pe veri, cumnaţi la plimbare şi puneţi la cale nunţi, aniversări, botezuri la care să contribuiţi cu toţii. Poate o să dedicaţi mai mult timp familiei şi o să chemaţi acasă nişte musafiri mai spre după-amiaza să staţi la cafea, să schimbaţi impresii.

Scorpion: O s-aveţi ocazia să staţi de vorbă cu cineva care a dispărut din peisaj pentru că a fost deranjat de ceva , şi-acum o s-aveţi nişte explicaţii. E posibil să vă invite cineva la un botez şi să fie o bucurie şi revederea unor prieteni, rude care locuiesc departe şi cu care n-apucaţi să vă vedeţi prea des

Săgetător: Poate-ati avut o realizare recentă pe care vreţi s-o sărbătoriţi cu prietenii şi ori faceţi o trataţie la voi acasă, ori ieşiţi în oraş. O să răspundeţi şi voi invitaţiei cuiva care va cere un sfat o mână de ajutor şi o să fiţi încântaţi de faptul că le-aţi făcut un pustiu de bine unor prieteni.

Capricorn: Aţi putea da o fugă cu prietenii care locuiesc nu prea departe de oraşul vostru şi să vă-ntoarceţi până diseară. Şanse mari să vă împacaţi cu cineva care se supărase şi care-acum da semne că i-a trecut - ia vedeţi din ce unghi e bine să abordaţi persoană, problema.

Vărsător: E o răscolire interioară la auzul unei voci la telefon şi poate se naşte sau re-naste o idilă şi o să vă treziţi în alte sfere. O invitaţie surpriză, la un eveniment monden şi o să vă bucuraţi de oportunitatea de a intra în contact cu nişte oameni de afaceri care vă deschid un alt orizont profesional.

Pești: O să ieşiţi pe la modenitati pentru că nu vă lipseşte disponibilitatea şi pentru c-o să tot primiţi invitaţii. Iniţiativele vă reuşesc, poate v-apucaţi de nişte activităţi care să-i adune pe toţi prietenii şi să lucraţi la ceva care să atragă admiraţia celor din jur şi simpatia.

Vizualizări: 690

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: