Sindicalist CE Oltenia: Oamenii stau în nămol până la gât - FOTO

Lipsa utilajelor, reparații de mântuială, iar minerii stau cu nămolul până la gât. Cam așa arată realitatea dintr-o carieră minieră din cadrul Complexului Energetic Oltenia, conform unui sindicalist. Liderul de sindicat de la Cariera Lupoaia, Nicu Bunoiaca, spune că există o lipsă acută de utilaje auxiliare, majoritatea fiind defecte.

Sindicalistul a realizat câteva fotografii prin care vrea să tragă un semnal de alarmă privind condițiile din cariera. Acesta mai spune faptul că lipsa utilajelor duce la crearea nămoalelor, dar și alte defecțiuni la excavatoare.

”Există o lipsă a utilajelor auxiliare. Ba mai mult, atunci când se asigură, acestea sunt defecte. Nu sunt pentru toate excavatoarele. Este obligatoriu ca fiecare excavator să aibă buldozer. De aceea se rup papucii excavatoarelor, se fac noroaie imense, iar drumul până la ele nu este accesibil. Buldozerul trebuie să curețe în fața excavatoarelor. Oamenii stau în nămol până la gât. S-au săturat, mi-au spus că vor să facă revoluție, să iasă în stradă”, a spus Bunoaica.

Minerii se plâng se pentru faptul că nu au primit nici echipamentele de iarnă, fiind vorba despre acele pufoaice.

Galerie foto





Vizualizări: 6,182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: