Sute de locuri de muncă pentru români în Portugalia şi Danemarca

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj, prin intermediul Serviciului EURES România, promovează o ofertă de 300 de locuri muncă sezonieră în agricultură, oferite de un angajator danez în Portugalia şi Danemarca, la cules de mazăre.

Angajatorul cauta persoane îndemanatice și mobile la cules de mazăre. Pot aplica și cupluri. Se va munci într-o fermă unde majoritatea lucrătorilor sunt din România împreună cu câteva persoane din Danemarca, cu oportunități de dezvoltare a abilităților de muncă și socializare.

Compania promovează respectul reciproc, responsabilitatea și încrederea reciprocă între lucrători. Se încheie contract direct la fermă,fără intermediari și fără comisioane. Se acordă asistență în completarea și trimiterea actelor necesare pentru obținerea dreptului de muncă în Danemarca. Se asigură transport săptamanal cu autobuzele companiei la cumparaturi. Există posibilitatea de a avansa în diferite funcții, ca supervisor, conducator de camion/tractor etc. Există posibilitatea de prelungire a contractului pentru cei care doresc să lucreze și altfel de munci după terminarea sezonului de mazăre.

 Durata contractului:

Portugalia: martie – mai 2021. Program de lucru 40-50 ore, 6 zile/săptămână.

Danemarca: iunie – septembrie 2021. Program de lucru 40-50 ore, 6 zile/săptămână;

Condiţii:

- Pentru Portugalia: Cazarea se face în case echipate cu toate utilitățile. Taxa de

cazare plătită de lucrător/lună este de 90 - 140 euro, incluzând consumul/utilitățile.

Transportul dus-întors România-Portugalia este plătit de angajator, urmând să recupereze banii din salariile plătite angajatului.Transportul de la locul cazării la locul de muncă este gratuit, fiind asigurat de către angajator.

- Pentru Danemarca: Cazarea se face în rulote, cu camere de 2 persoane. În camping sunt disponibile: bucătărie, sală de mese, toalete, baie cu dușuri, mașini de spălat, internet Wireless. Taxa de cazare plătită de lucrător/zi este de 8 euro și acoperă inclusiv gazul, apa și electricitatea.

Transportul Romania-Danemarca este în sarcina lucrătorului.

Pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpărături, angajatorul va pune la dispoziția lucrătorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoană. Opțional, lucrătorii pot să își aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă.

Plata muncii:

- In Portugalia: Plata muncii este in functie de cantitatea culeasa. Suma minima de la care se porneste salarizarea este de 750 euro brut/luna, un angajat mediu ajunge la salariul de 1000-1500 de euro brut/luna pe cand un angajat foarte bun ajunge la salariul de 1500-1700 euro brut/luna. Salariul se acorda lunar. Se acorda avans saptamanal. Plata salariului se poate face cash sau virament în cont bancar. Impozitul si contributiile sociale se vor deduce din salariu conform legislatiei portugheze.

- In Danemarca: Plata muncii este in functie de cantitatea culeasa. Salariul poate ajunge pana la 2000-2500 euro brut/luna. Salariul se acorda lunar. Se acorda avans saptamanal, se poate achita cash, se poate vira in cont bancar. Impozitul si contributiile sociale se vor deduce din salariu conform legislatiei daneze. Mai multe informații despre impozite: http://www.skat.dk.

Cerinţe:

Varsta minimă 18 ani, conditie fizica buna, experienta in agricultura.

Mod de aplicare:

Candidatii trebuie sa trimita un CV model EUROPASS, in lb. română , pe adresa de email: [email protected]. Pentru monitorizare emailurile se trimit și la serviciul EURES pe adresa [email protected]. Informatii suplimentare se pot obtine la nr. de telefon 004551501097 sau pe Facebook Andreea Motoc.

Puteți consulta website-ul www.My-greenpeas.com.

Termen limită de aplicare: 15.01.2021

Informații suplimentare privind această ofertă se obțin la serviciul EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj, din Târgu Jiu, str Lt. Col. D. Petrescu, nr 1, nr. telefon 0253211568

Vizualizări: 1,504

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: