Sindicalist: Preşedintele directoratului trebuie să fie din Gorj, să mă întâlnesc cu el la nunți și botezuri

Jan Popescu, liderul sindicatului Mine Energie Oltenia, doreşte ca un salariat al Complexului Energetic Oltenia (CEO) să conducă directoratul. Vrea să fie din Gorj, să-l întâlnească la evenimente să-i poată bate obrazul, dacă est cazul. 

 

Liderul sindical crede că viitorul preşedinte trebuie să ştie cum funcţionează lucrurile în rândul angajaţilor: „În privinţa preşedintelui directoratului am înţeles, dintr-o discuţie, că directoratul este funcţional şi fără un preşedinte, pus acum din cei trei. Dar eu o spun cu tărie şi o spun în calitate de locuitor al judeţului Gorj, o spun în calitate de lider al sindicatului majoitar din CEO că este corect, drept şi normal ca preşedintele directoratului să fie un om cu expertiză, să fie un om care a condus oameni la rândul lui şi este normal să fie unul dintre salariaţii Complexului Energetic Oltenia, pentru că ştie mecanismele, ştie ce se întâmplă în interiorul complexului, este locuitor al judeţului Gorj şi o sa mă întâlnesc cu el la nunţi, botezuri şi să îi poată să-i fie ruşine să se uite în ochii colegilor mei mineri şi energeticieni dacă ia o decizie proastă. Deci trebuie să fie din interiorul Complexului Energetic Oltenia”, a transmis Jan Popescu, într-un interviu la Radio Infinit.

Despre Dan Iulius Plaveti, trimis de la Bucureşti în directorat, despre care se vehiculează că i-ar lua locul managerului Daniel Burlan, Jan Popescu spune: „Nu am avut onoarea să îl cunosc pe domnul Plaveti. Cât suntem încă pe pace, eu îi spun , prin intermediul dumneavoastră „Bine ai venit!”. Vom avea timp să ne cunoaştem, în perioada imediat următoare. Nu aş putea să spun mai multe despre dumnealui pentru că nu am purtat vreo discuţie, nu am văzut ce viziune are dumnealui, ce planuri de viitor are dumnealui. Ce pot să spun, în privinţa noilor persoane din directorat, domnul director Trufelea este om din mijlocul nostru, din rândul nostru, domnul Bălăşoiu la fel. Sunt oameni din interiorul nostru, oameni cu care putem să ne întâlnim pe stradă şi oricând poţi să le atragi atenţia daca măsura pe care au luat-o nu este benefică pentru CEO”.

Vizualizări: 1,935

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: