Sindicaliştii îi sugerează lui Călinoiu să stea departe de CEO

Constantin Mitrescu, vicepreședintele Federației Naționale Mine Energie (FNME), l-a atacat pe Ion Călinoiu pe care l-a acuzat că se amestecă în trenurile CEO şi tot el reclamă imixtiuni politice. Sindicalistul a bătut apropo la meseria lui Călinoiu şi a spus că în complex nu se ară şi că ar fi mai bine să caute investitori în loc să-și dea cu părerea despre specialiștii din minerit și energie.

Rep.: Cum comentați declarațiile lui Ion Călinoiu privind imixtiunea politică în numirea directorilor?

C.M.: Imixtiune politică a făcut dumnealui, e singurul politician pe care l-am văzut că face imixtiune politică. În momentul în care spui că nu e bun directorul X sau Y și e bun directorul celălalt înseamnă că intenționezi să faci numirile pe care le vrei tu ca politician pentru că el nu are nicio competență în acest domeniu.

Rep.: Ce îi sugerați domnului Călinoiu?

C.M: Să lase să aprecieze alți specialiști nu dumnealui că în complex nu se dă cu sapa, în minerit și energie nu se dă cu sapa, nu se ară, sunt lucruri mult mai importante de care trebuie să aibă dumnealui grijă. Dumnealui să lucreze pentru Consiliul Județean, să creeze locuri de muncă pentru că această resursă se va epuiza în 20, 30 de ani și se va depopula Gorjul că nu mai există alte locuri de muncă. Alternative vreau din partea Consiliului Județean, nu să se implice în numiri de directori.

Rep.: Ce se întâmplă cu CEO în momentul de față?

C.M: În momentul de față, lucrurile merg prost. Este rău că nu putem să dăm tichetele de masă la salariați că nu are cine semna, e un haos total, nu au ștampilă, nu au decizii să poată semna un act oficial. Sper ca lucrurile să reintre în normalitate că sunt probleme și cu vânzarea de energie. În acest moment, CEO merge din inerție, merge datorită specialiștilor din interior.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: