Sindicalistul Golea vrea şefia Resurse Umane: Vreau să elimin impostura

Marin Golea, vicepreședintele Federației Naționale Mine Energie (FNME), vrea să treacă de partea administrației. Și nu oricum, ci ocupând o funcție de director în cadrul CE Oltenia. Golea și-a depus dosarul pentru a participa la selecția făcută de Consiliul de Supraveghere pentru funcția de director la Resurse Umane. Sindicalistul spune că are experiență, dar mai ales idei pentru o eficientizare a companiei.

 Vicepreședintele FNME, Marin Golea, declară că vrea să elimine odată pentru totdeauna conflictele dintre conducerea unității și salariați. ”Este o intenție, cel puțin așa gândesc în momentul de față, pentru a elimina asperitățile acestea care sunt între dorințele salariaților și ceea ce poate să ofere Complexul Energetic Oltenia, în ideea de a elimina conflictele acestea dintre salariați și presupusa opoziție a CE Oltenia”, a declarat Marin Golea la Radio Infinit.

 Golea: Demontez planul de restructurare în 2 minute

Îl recomandă experiența dar mai ales viziunea pe care o are în raport cu CE Oltenia. ”Mă gândesc că la experiența pe care am acumulat-o până acum aș putea să generez un alt punct de vedere vizavi de politica de resurse umane. Aș vrea să elimin impostura care este în momentul de față instalată la anumite nivele de conducere. Sunt obiective pe care mi le-am propus, scopul meu este să ajung în fața Consiliului de Supraveghere pentru că tot am încercat, ni se cer numai rapoarte care până la urmă nu au nicio finalizare. Am depus dosarul de când s-a scos postul”, a spus Marin Golea. Cât despre restructurările anunțate de conducerea companiei, Golea spune că nu a fost făcut cu cap și că el are o altă viziune. „Planul de restructurare îl demontez în două minute. Este doar un simulacru de program de restructurare, nu poți să dai afară salariați cu experiență, nu așa se face o restructurare, altfel ar trebui să fie abordate lucruri. Eu am soluții pe care aș vrea să le spun în fața CS-ului dacă am ocazia asta pentru că ideea de a da afară salariați o poate pune în practică oricine”, a spus Marin Golea, vicepreședinte FNME.  

Vizualizări: 3,361

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: