Sindicatul polițiștilor locali au pierdut primul meci cu primăria

Poliția locală Târgu Jiu a pierdut procesul prin care a încercat să suspende punerea în aplicare a noii organigrame. Dosarul a fost judecat de Tribunalul Olt. “Respinge cererea formulată reclamantul Sindicatul Poliţiştilor Locali din județul Gorj în contradictoriu pârâţii Consiliului Local al mun. Târgu Jiu şi mun. Târgu Jiu prin Primar, ca neîntemeiată. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare”, este decizia de miercuri, 24 martie.

Primarul Marcel Romanescu a reacționat la această veste: “Instanța ne-a dat dreptate în litigiul cu Sindicatul Polițiștilor Locali din Județul Gorj și a respins cererea de suspendare a reorganizării. În ciuda tuturor presiunilor, a încercărilor de blocare a strategiei prin care eficientizăm nu numai funcționarea Poliției Locale, ci activitatea întregii primarii, iată că Justiția este de partea noastră”.

În cadrul reorganizării primăriei, Poliția locală a trecut din subordinea Consiliului Local în cea a primăriei, mai multe servicii au fost desființate, fiind reduse posturi de șef. În plus, aproximativ 40 de polițiști locali au fost transformați din funcționari publici în paznici. (A.A.)

Vizualizări: 2,018

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: