De ce revine Roxana Ciuhulescu la Survivor

Roxana Ciuhulescu se pregătește să revină la Survivor România 2022 a informat playtech.ro. Vedeta de televiziune a acordat recent un interviu în care a vorbit despre accidentarea sa din Dominicană dar și despre concediul pe care vrea să îl petreacă acolo, cu familia.

Roxana Ciuhulescu vrea să se întoarcă la emisiunea fenomen de la Pro TV și chiar o va face, după cum ea singură a recunoscut recent. Deocamdată vedeta se recuperează după accidentarea din Dominicană unde a făcut ruptură de menisc şi ligament încrucişat dar încă nu s-a decis să facă şi o operaţie. „Fac recuperare și mult sport, și cu greutăți, la sală, ca să-mi întăresc mușchii. Am ce e mai rău, ruptură de menisc și ligament încrucișat. Nu mă sperie, ca om care a făcut sport de performanță știu ce înseamnă asta. Medicul mi-a zis să mă operez ca să-mi refac articulația, dar nu sunt pregătită. O operație de asemenea anvergură înseamnă recuperare de lungă durată, plus 4 luni de mers în cârje. Iar acum nu-mi pot permite acest lucru. Sunt cu jobul, plus că urmează să ne luăm și casă. Acum fac recuperare, fizioterapie, masaj și gimnastică. Fac sport, chiar și dacă mă doare, la sală fac și ce mi-a recomandat medicul”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru playtech.ro.

Pentru aceaşi sursă Roxana Ciuhulescu a recunoscut că se pregăteşte să revină la Survivor România 2022, pentru a asista la finala concursului. „Mă pregătesc să plec la finala de la Survivor, în Republica Dominicană, la începutul lunii iunie. La probe mai participă doar finaliștii. Probabil vom sta vreo 3-4 zile, nu cunosc încă prea multe amănunte. Mă gândesc să merg în vacanță cu copiii acolo, în Republica Dominicană, locația e superbă. Chiar aș vrea să o leg cu plecarea mea acolo, să mergem toți, dar e mai complicat. Ana nu termină școala, plus că abia ce am fost plecați acum, în concediu”.

Vedeta a recunoscut că le-a fost foarte greu fără ea copiilor care au fost fericiţi că s-a întors mai devreme de la Survivor.

Vizualizări: 1,554

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: