Singurul investitor mare din Albeni a plecat

Comuna Albeni se numără şi ea printre localităţile ocolite de investitori. Autorităţile locale sunt conştiente de acest lucru, însă nu fac nimic pentru a atrage în zonă firme care ar putea crea locuri de muncă. Primarul nu are soluţii pentru a rezolva această problemă. Alarmant este faptul că şi singurul investitor din localitate a plecat.

Autorităţile locale din Albeni se pare că au renunţat la ideea de a aduce în comună afacerişti care s-ar putea dezvolta aici. Zona se pretează pentru agricultură, exctracţie de petrol şi extracţia materialelor de construcţii, precum nisipul şi piatra. Orice investitor care ar vrea să vină să în comună se gândeşte în primul rând la facilităţile pe care le are.

Conform informaţiilor oferite de site-ul „Ghidul primăriilor“, comuna Albeni atrage investitorii cu o sală de sport, un sediu nou la primărie, televiziune prin cablu, internet, alimentare cu apă potabilă şi concesionarea unor terenuri la preţuri avantajoase.

"Nu au venit investitori. Am încercat să port ceva discuţii, dar nu s-a concretizat nimic. Pur şi simplu nu vor să vină să investească. În plus de asta, site-ul acela este de pe vremea fostului primar şi nu a mai fost actualizat. Vreau să precizez faptul că am avut o în localitate o microcarieră de cărbune, dar din păcate a fost închisă", a precizat primarul Ionuţ Stan.

Vizualizări: 3,559

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: