Sinucidere la Casa de Pensii: Angajatul urma să susțină concurs pentru un post de funcționar public

Salariatul Casei de Pensii Gorj, care s-a sinucis în această dimineață în clădirea unde funcționa arhiva instituției, urma să aibă concurs pentru a deveni funcționar public, spun surse din instituție. 

Bărbatul avea 54 de ani și astăzi era în concediu. De dimineață, colegii l-au găsit spânzurat într-un spațiu unde depozitau arhiva.


Angajații Casei de Pensii sunt în stare de șoc. Colegul lor a venit la serviciu deși era în concediu. A mers în Arhivă și și-a pus capăt zilelor. ”Din păcate a fost descoperită o tragedie. Tot colectivul Casei Județene Pensii Gorj este în stare de șoc. Unul dintre salariații noștri a fost găsit în dimineața aceasta în incinta care servește arhivă, spânzurat. Este un angajat care lucrează de mai bine de 20 de ani în cadrul instituției. Se afla în concediu, făcuse cerere de concediu pentru ziua de vineri și ziua de astăzi. Din câte am înțeles de la soție, plecase de acasă în jurul orei 5”.

Dafinescu Vasiliana, purtător de cuvânt al Casei Județene de Pensii Gorj, mai spune că nimic din comportamentul acestuia nu i-a făcut să creadă că are probleme astfel încât să facă acest gest. 

”Nu existau motive sau cel puțin nu erau vizibile motive. Era un om plin de viață, avea familie, avea familie la 2 copii.  Nu era niciun indiciu că se va ajunge la această faptă”. 


Pe internet au apărut mai multe comentarii despre acesta, fiind menționat și un nume, care însă nu a fost conformat oficial până în acest moment. 

Galerie foto


Vizualizări: 12,164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: