Sirop natural pentru arderea grăsimilor depuse recent

Grăsimile depuse în ultima perioadă se pot arde prin mişcare, dar şi cu ajutorul alimentaţiei sănătoase. Puţin ajutor poate veni de la medicina naturistă care  recomandă siropuri din preparate naturale care ajută la arderea grăsimilor.

Un astfel de sirop se poate prepara  rapid din hrean, lămâi, miere, scorțișoară și ghimbir. Acest amestec este foarte eficient, mai ales dacă este coroborat cu 10-15 minute de mers pe jos sau mişcare la sală.

În plus, consumul amestecului prezentat sprijină funcţionarea creierului şi îmbunătăţeste memoria, auzul şi vederea.

Principalul ingredient al acestui amestec este hreanul proaspăt, care este bogat în vitamina C, potasiu, vitaminele B1, B2 si B6, fier, magneziu şi fosfor. Hreanul accelerează metabolismul, reduce oboseala şi încurajează dezvoltarea în stomac a florei bacteriene benefice.

Ingrediente: 100 de grame de hrean, 4 lămâi, 3 linguri de miere, 2 lingurițe de scorțișoară, 1 bucată de rădăcină de ghimbir (2 cm).

Mod de preparare: Folosiţi un blender pentru a amesteca bine hreanul cu ghimbirul. Stoarceţi sucul de lămâie şi turnaţi-l şi pe acesta în blender.

Omogenizaţi bine ingredientele timp de aproximativ 2-3 minute. Adăugaţi 3 linguri de miere şi 2 linguriţe de scorţişoară, apoi omogenizaţi încă o dată preparatul până când capătă consistenţa unui sirop.

Turnaţi siropul obţinut într-un borcan sau un alt recipient din sticlă. Se ia câte 1 lingură de 2 ori pe zi, înainte de mese.

Procedeul  se poate repeta timp de 3 săptămâni, apoi se face o pauză de câteva zile.

Vizualizări: 1,905

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: