Sistemul de alimentare cu apă din Turcinești, preluat astăzi de Aparegio

Sistemul de alimentare cu apă din Comuna Turcinești va fi predat astăzi societății Aparegio. Comisia se întrunește în această dimineață pentru a face procedura de predare-primire. Sistemul de alimentare din Turcinești a fost repornit ieri de dimineață în două sate din comuna Turcinești și s-au consumat aproximativ 300 de tone de apă într-o singură zi. Cel mai probabil s-a înregistrat acest consum pentru că oamenilor le este teamă să nu rămână din nou fără apă și au vrut să-și facă provizii.

Se pare că în cele din urmă se va rezolva problema sistemului de alimentare cu apă din comuna Turcinești și localnicii vor avea apă la robinet. După luni întregi sau chiar ani în care s-au lăudat că au sistem de alimentare cu apă, dar nu au beneficiat niciodată de el, localnicii din Turcinești pot respira ușurați că problema lor se va rezolva. După ce sistemul a funcționat o perioadă și apoi a fost oprit, iar consilierii locali s-au tot împotrivit predării acestuia către APAREGIO, în cele din urmă au votat și astăzi se va întruni comisia pentru a se face predarea-primirea.

Chiar săptămânile trecute o nouă avarie i-a lăsat pe locuitorii din Turcinești fără apă. Sistemul a fost repornit ieri de dimineață în satele Horezu și Rugi și într-o singură zi cetățenii de aici au consumat 300 de tone de apă, susține primarul Vasile Gogălniceanu. „Marți la ora 9 se întrunește comisia pentru a se face predarea-primirea sistemului de alimentare cu apă către Aparegio și se va rezolva această problemă. Noi sperăm să nu mai avem probleme și cetățenii să aibă apă. Eu am pornit sistemul luni în două sate și s-au consumat 300 de tone de apă. Oamenii s-au gândit că se oprește din nou și au vrut să-și facă provizii”, a explicat primarul.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: