Situația traficului în această dimineață

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile.   

Se circulă în condiții de iarnă în zona montană a județelor Caraș-Severin și Gorj, fără a fi impuse restricții de circulație.

Sunt semnalate precipitații sub formă de ploaie, carosabilul fiind umed, pe raza județelor Argeș, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Ilfov, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, dar și în mun. București.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, traficul se desfășoară pe un carosabil umed, în condițiile unor precipitații sub formă de ploaie, vizibilitatea fiind bună.

Recomandăm conducătorilor auto să circule cu multă atenție, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuează, să mărească distanța de siguranță între autovehicule, să evite depășirile riscante și să adapteze viteza la condițiile de trafic, adoptând o conduită preventivă pe tot parcursul traseului!

Vizualizări: 976

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: