Slapciu, contestat la PMP de un „necunoscut”

Proaspătul prim-vicepreședinte al filialei județene Gorj a Partidului Mișcarea Populară, Aurel Slapciu, nu a apucat să se acomodeze prea bine cu noua funcție pe care o deține în cadrul organizației că s-a și trezit cu contestații primite din zona Motru, zonă în care și el activează cel mai mult.

Unul dintre membrii partidului, Vasile Văduva, care spune că, la rândul său, este prim-vicepreședinte al filialei din Motru, nu îl dorește pe Slapciu alături de el în formațiunea politică nășită și moșită de Traian Băsescu. Acesta afirmă că strânge semnături de la membrii organizației pentru a cere îndepărtarea proaspătului prim-vicepreședinte de la județ, lista urmând să îi fie înaintată, la Craiova, lui Gelu Vișan.

„Eu îl știu pe domnul Slapciu din campania din 2012, când venea la Motru cu Tudor Barbu și îi făcea anti-campanie lui Traian Băsescu. Atunci era în Partidul Poporului, iar acum s-a trezit că nu-i mai place acolo și că e mai bun Traian Băsescu. Eu nu sunt de acord să avem în partid asemenea traseiști. Să se fi dus cu Tudor Barbu la PNL, măcar erau amândoi pe aceeași traiectorie, dar nu el la noi în partid și Barbu la liberali. Am vreo 300 de semnături date de colegi din organizație până acum și o să mai strâng, după care tabelul îl voi înainta la domnul Gelu Vișan, pentru a afla și dumnealui și despre nemulțumirea noastră, dar și despre cine e în fruntea organizației de la Gorj”, spune Văduva, acesta participând recent și la o întâlnire regională a partidului la Craiova, unde a discutat cu Gelu Vișan și Elena Udrea și despre filiala județeană.

Aurel Slapciu spune că nu știe nimic despre o astfel de contestare a lui pe scară largă în organizație, menționând că nu l-a cunoscut în viața lui pe Văduva. „La cât de mare e Motru, dumnealui dacă spune că e prim-vicepreședinte aici, vă dați seama că ar fi trebuit să ne cunoaștem măcar, dacă nu să ne fi întâlnit până acum și să facem cel puțin cunoștință. Nu cred că e la noi în partid sau, dacă este în PMP, e un domn pe care eu nu l-am cunoscut până acum. Eu nu sunt de acord cu acest mod al dumnealui de-a face politică, de a ne bălăcări în public și voi informa și eu colegii din organizație despre această situație. S-ar putea să fie un domn cu numele acesta care în trecut a activat pe la PDL, pe zona Motru, dar pe care, la fel, nu l-am cunoscut personal. Am auzit că la întâlnirea de la Craiova s-ar fi autoinvitat cineva cu numele acesta, dar fără să fi fost chemat acolo în mod oficial. Probabil e cineva dornic să se afirme cu orice preț”, a spus Slapciu, acum rămânând de văzut dacă lista cu contestatari există și, eventual, dacă va produce efecte.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: