SNLO nu mai face disponibilizări anul acesta

Societatea Națională a Lignitului Oltenia (SNLO) a disponibilizat în ultima lună a anului trecut 294 de salariați, anunță reprezentanți ai companiei. Practic, societatea minieră și-a îndeplinit programul de reducere a personalului și pentru anul acesta ceea ce înseamnă că în 2012 nu va mai fi nicio concediere la SNLO.

Cel puțin asta spun reprezentanții companiei. Potrivit directorului de Resurse Umane din cadrul SNLO, Constantin Lăzăroiu, programul aprobat pentru sfârșitul anului trecut viza 300 de concedieri însă doar 294 au îndeplinit condițiile. ”Hotărârea de guvern a fost publicată la timp în Monitorul Oficial și am putut face reducerile la sfârșitul anului. Au plecat 294 de oameni din 300 cât prevedea programul. Dat fiind faptul că noi am făcut concedierile în avans, anul acesta nu vor mai fi reduceri de personal la SNLO”, a declarat Constantin Lăzăroiu, directorul de Resurse Umane din cadrul SNLO.

Acest lucru a fost confirmat şi de directorul Daniel Burlan. Acesta a mai amintit sindicatelor că nu vor fi creşteri salariale.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: