SNLO, pe profit la sfârşitul lui iunie

Societatea Naţională a Lignitului Oltenia pare să fi depăşit măcar pentru moment blocajul economic cu care se confrunta la începutul anului. Potrivit directorului general, Daniel Burlan, SNLO va înregistra la sfârşitul lunii iunie un profit consistent. Mai mult, Burlan spune că la momentul de faţă, SNLO a devenit atractivă chiar și pentru bănci, putând accesa mult mai uşor un credit ca până acum.

Directorul general al companiei de lignit este încrezător și spune că la sfârșitul anului societatea pe care o conduce va avea o situație economică similară anului 2006, adică pe profit și fără datorii. Burlan a precizat însă că este vorba de o situație strict conjucturală. ”SNLO la sfârșitul lunii iunie va avea un profit destul de consistent, o situație favorabilă, similară anului 2006. Așa vom găsi SNLO la sfârșitul anului, fără datorii și cu profit”, a declarat Daniel Burlan, șeful SNLO.

Mai mult, Burlan dezvăluie faptul că Societatea Națională a Lignitului Oltenia este în prezent atractivă chiar și pentru bănci. ”Dacă înainte ne rugam noi să facem un credit, de data aceasta vin băncile spre noi. Deci este o situație conjucturală, nu funcționează Hidro, funcționează termocentralele, noi producem cărbune”, a declarat Burlan.

Vizualizări: 189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: