Soartă cruntă pentru micuțul lovit de mașină. Are fractură de coloană, iar mama în scaunul cu rotile are grijă de el

Copilul de 10 ani din comuna Crușeț, accidentat seara trecută de o mașină, se află pe patul de spital. În urma impactului, băiețelul s-a ales cu o fractură de coloană, iar medicii fac tot posibilul ca cel mic să se recupereze cât mai bine.

Copilul se afla pe stradă cu mama sa, aceasta aflându-se într-un cărucior cu rotile, având un handicap din cauza unei boli grave. În timp ce mergeau spre casă, cei doi au fost loviți de un autoturism al cărui șofer nu a fost atent.

Viața nu a fost tocmai blândă cu ei, dar mai ales cu cei mici. Sunt cinci frați, iar cea mai mare are 13 ani. Ea s-a ocupat până acum de tot. Le-a fost ca o mamă fraților ei și cel mai mare sprijin pentru mama sa aflată în căruciorul cu rotile.

Toamna culegeau nuci pentru a se întreține și pentru a câștiga câte un bănuț pentru a pune pe masă o pâine. În prezent, cei patru frățiori ai băiatului internat au ajuns în grija statului, fiind luați de către asistenții maternali. Condiții unde locuiau nu erau cele mai bune.

Reamintim că un copil de zece ani și mama lui au ajuns la spital după un accident rutier care a avut loc miercuri seara, pe raza comunei Crușeț din județul Gorj.

“Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 62 de ani, din comuna Căpreni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6 B Crușeț, din direcția municipiului Craiova către comuna Stoina, a acroșat un tânăr de 10 ani, care împingea un cărucior pentru persoane cu dizabilități, în care se afla mama sa de 33 de ani, din comuna Crușeț, care se deplasau în aceeași direcție cu autoturismul”, a transmis IPJ Gorj.

Conducătorul autoturismului ar fi mutat autoturismul pe același sens de mers la o distanță de aproximativ 10 metri de eveniment, fără încuviințarea polițiștilor. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

“În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, transmite IPJ Gorj.

Vizualizări: 5,100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: