Șofer de ambulanță, pus manager cu sprijin politic

Decizie a Ministerului  Sănătății pentru Ambulanța Gorj! Cristi Aldescu, șofer la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj,  a fost numit director interimar. El l-a înlocuit din funcție pe actualul manager, medicul Traian Constantinescu.  Aldescu este liderul unui sindicat minoritar în SAJ Gorj și membru PSD.


De la 1 septembrie, Serviciul de Ambulanță va fi condus de un angajat cu zero experiență managerială. Cristi Aldescu este lider sindical și de-a lungul timpului s-a remarcat în spațul public prin criticile aduse managementului unității. 

Contactat telefonic, managerul Traian Constantinescu a afirmat că speră că noul director va avea o atitudine potrivită în raport cu angajații.


„Am fost și eu informat de secretara instituției. Nu o să comentez numirea în sine, pentru că nu este cazul. Sper totuși că domnul Aldescu va acționa așa cum trebuie să o facă un adevărat manager, să fie imparțial. Știți că aici mereu au fost tensiuni între angajați. Îmi amintesc de un moment în care a trebuit să pun un asistent șef, iar colegii deja se temeau de represaliile care vor apărea dacă pun pe cineva din sindicatul condus de domnul Cristi Aldescu. Aceste chestiuni trebuie să dispară, dacă vrea să aibă viață lungă în funcție. Mă bazez, totuși, pe colegii mei, că înainte de toate suntem o echipă și că trebuie să lucrăm împreună, indiferent de presiunile care pot să apară”, a afirmat Traian Constantinescu.

Cristi Aldescu lucrează de mai mulți ani ca șofer la Serviciul Județean de Ambulanță. În același timp a ocupat diverse funcții sindicale. 

Aldescu se bucură de susținerea PSD pentru a ocupa această funcție.

Vizualizări: 14,188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: