Șofer de TIR din Gorj, internat la secția de Boli Infecțioase

Un gorjean în vârstă de 36 de ani a anunțat autoritățile că a venit din Lombardia și se simte rău. Acesta trebuia să ajungă la Dragotești, acolo unde îl aștepta familia, dar în Rovinari a parcat TIR-ul și a anunțat autoritățile. Bărbatul a fost internat în secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu.

Pe bărbatul din Dragotești îl așteptă acasă doi copii, un băiețel de 8 ani și o fetiță de patru ani. Venea din Lombardia și trebuia să stea acasă, alături de familie câteva zile, urmând ca apoi să plece spre Barcelona.

În Rovinari i s-a făcut rău și a anunțat autoritățile. ”Venea din zona roșie a Italiei, chiar din Lombardia, și i s-a făcut rău. A prezentat toate simptomele de coronavirus. A fost preluat cu izoleta din Rovinari și internat aseară la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu. Era în trecere pe acasă, voia să-și vadă familia și urma să plece în Barcelona”, a precizat primarul din comuna Dragotești, Vili Pasăre.

Bărbatul a fost testat și se așteaptă acum rezultatele analizelor. ”Am vorbit cu el la telefon și am înțeles că este mai bine. Primește tratament, a fost testat și așteaptă rezultatele analizelor. E bine că nu a apucat să ajungă și la familie, că poate era mai rău”, a mai spus Vili Pasăre.

Vizualizări: 10,260

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: