Două persoane rănite în accidentul de la Moi. O țeavă a intrat prin parbriz!

Două persoane au fost rănite în accidentul care a avut loc luni pe DN 66 Moi, în județul Gorj. "Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, s-a stabilit faptul că un bărbat de 41 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Moi, din direcția Bâlteni către Rovinari, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, pierzând controlul direcției de mers într-o curbă la dreapta şi părăsind carosabilul, ocazie cu care a intrat în coliziune cu un gard ce împrejmuiește o locuință din satul Moi", arată IPJ Gorj.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului autoturismului, cat şi a pasagerei de pe locul din dreapta faţă, de 39 de ani, din Târgu Jiu, care ar fi fost lovită în zona abdomenului de o țeavă de metal, ce a  pătruns prin parbrizul autoturismului.

Ambele persoane au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.  Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i prelevate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. (A.A.)

Galerie foto


Vizualizări: 3,441

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: