Șofer recalcitrant, dus la audieri

Un șofer a fost oprit marți seara de poliție pe str. Geneva din Târgu Jiu, pentru un control de rutină. Acesta a refuzat să sufle în aparatul etilotest și chiar a devenit violent, motiv pentru care a fost băgat în mașina poliției și dus la audieri.

“Polițiștii au identificat în trafic un bărbat, posibil sub influența alcoolului, care a refuzat să sufle în aparatul etilotest și a devenit recalcitrant. L-au condus la sediu pentru audiere și luarea măsurilor legale”, a comunicat IPJ Gorj.

Potrivit martorilor, este vorba de un bărbat care a mai avut probleme în trafic acum zece ani, când s-ar fi bătut cu polițiștii în urma unui accident pe care l-a produs în zona Gării.

update: Conducătorul auto a fost condus la spital, unde, în prezența personalului medical, a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Șoferul are 46 de ani.

Vizualizări: 1,766

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: