Șoferi băuți și fără permis

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au oprit sâmbătă în trafic, pentru control, un autoturism care se deplasa pe D.C. Motru Sec, ocazie cu care a fost identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat de 47 de ani, din comuna Padeș, care emana halenă alcoolică. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în aer expirat.

Un alt șofer de 46 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe DN 6B Crușeț, fără a poseda permis de conducere. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,40 mg/l alcool pur în aer expirat.

De asemenea, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au depistat o femeie, de 50 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism proprietate personală, pe DN 67 D Arcani, având o concentraţie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți șoferii au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, anunță IPJ Gorj.

În aceste cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului, respectiv care nu deține dreptul de a conduce. (A.A.)

Vizualizări: 1,824

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: