O depășire neregulamentară a băgat doi oameni în spital

Accident grav duminică pe Defileul Jiului, în urma căruia două persoane au fost încarcerate. Trei mașini au fost implicate în evenimentul rutier. Într-una dintre mașini era comisarul șef al Gărzii de Mediu Gorj, mașina acestuia fiind însă condusă regulamentar. Circulația pe Defileu a fost întreruptă zeci de minute.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr de 21 de ani, din orașul Petrila, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, din direcția Petroșani în direcția Târgu Jiu, a efectuat o manevră de depășire neregulamentară a unui autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din aceeași localitate.

La revenirea pe banda inițială de mers, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care circula din direcția Târgu Jiu - Petroșani.

“În urma impactului autoturismul angajat în depășirea neregulamentară s-a răsturnat în afara părți carosabile, rezultând rănirea unui bărbat de 60 de ani și a unei femei de 44 de ani, ambii fiind pasageri ai autoturismului. Aceștia au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, arată IPJ Gorj.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj a intervenit la fața locului cu două autospeciale de descarcerare. Pentru că inițial se știa de patru victime încarcerate, a fost solicitat și un echipaj de la ISU Hunedoara. Două dintre persoane au reușit să se elibereze singure dintre fiarele mașinii și chiar au refuzat să fie transportate la spital. Cele două persoane care au ajuns la spital erau conștiente în momentul în care au fost preluate de ambulanțe. (A.A.)

Galerie foto





Vizualizări: 3,244

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: