Solicitanţii locuinţelor ANL, verificaţi la Finanţe

Primăria Târgu Jiu va repartiza până la sfârşitul anului 160 de unităţi locative din cele 8 blocuri ANL situate pe strada Narciselor. Este vorba despre 64 de apartamente cu două camere şi 96 de garsoniere.

În momentul de faţă, reprezentanţii municipalităţii efectuează anchete sociale la domiciliul solicitanţilor. “În această perioadă vom finaliza anchetele sociale la domiciliul solicitanţilor. Vor fi efectuate, prin sondaj, aproximativ 400 de anchete din totalul de 1900 de dosare eligibile. La data de 20 septembrie am îngheţat baza de date pentru a putea lucra pe dosare deja înregistrate. Nu vor fi luate în considerare solicitările celor au împlinit vârsta de 36 de ani. De asemenea, nu vor intra la repartiţii nici cei care nu şi-au actualizat dosarele”, a declarat Ionuţ Jilăveanu, şeful Serviciului de Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

Acesta a mai precizat că, după finalizarea anchetelor sociale, toţi solicitanţii vor fi verificaţi la Direcţia de Finanţe pentru a se vedea dacă datele menţionate de ei în cereri sunt reale. “Lista de priorităţi se va întocmi abia după ce se vor încrucişa datele primite de la Direcţia de Taxe şi Impozite Locale cu cele de la Finanţe. Din cauza volumului foarte mare de muncă nu putem anunţa încă o dată certă la care să poată avea loc repartiţiile”, a menţionat Jilăveanu.

În momentul de faţă, construcţiile propriu-zise sunt finalizate şi se lucrează la ultimele detalii, în special la partea de racorduri la utilităţi.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: