Soluția PSD pentru primăria Târgu Jiu: organizare ca pe vremea lui Cârciumaru

Social-democrații gorjeni fac tot posibilul ca în 2024 victoria să le aparțină la Târgu Jiu. Prin urmare, în interiorul organizației se caută soluții câștigătoare, iar una se pare că a fost găsită. PSD Gorj încearcă să readucă organizația acolo unde era în vremea fostului primar Florin Cârciumaru, spune Claudiu Manta, deputat PSD.


Cel care a dezvăluit această „strategie” electorală a fost deputatul PSD Gorj, Claudiu Manta. Politicianul a recunoscut că de fiecare dată când primăria municipiului Târgu Jiu a fost câștigată de liberalul Marcel Romanescu, organizația PSD doar s-a prefăcut că susține candidatul PSD. Acest lucru nu se va mai întâmpla în 2024, dă asigurări Manta. El spune că organizația ”nu a tras” la vechile scrutine. Culmea este că și primarul în funcție, liberalul Marcel Romanescu susține că organizația lui ”nu a tras”.

"A fost o eroare și de management pentru că nici organizația nu a tras cum trebuie, nu a fost o organizare cum trebuie, lucru pe care îl corectăm. Acum se pune la punct organizația de la Târgu Jiu pe secții de vot, se pune la punct tot ceea ce înseamnă structura organizatorică ce l-a ajutat pe domnul Florin Cârciumaru să câștige atâtea mandate, pentru ca domnul Cârciumaru a câștigat și pentru că a fost reprezentantul PSD-ului", a declarat deputatul social-democrat, Claudiu Manta, la Radio Târgu Jiu.

Ca mai toți social-democrații, și Claudiu Manta a dat asigurări că până la sfârșitul anului, târgujienii vor afla cine este reprezentantul PSD în alegerile locale din 2024.

„Doi ani și trei luni, cât mai avem până la alegeri eu zic că este timp suficient să găsim cea mai bună variantă. Ne-am asumat că până la sfârșitul anului să scoatem candidatul, facem și sondaje (...), am făcut celebrul portret robot al candidatului să vedem ce lipsește Târgu Jiului în acest moment", a mai afirmat deputatul Claudiu Manta.

Vizualizări: 3,591

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: