Primar social-democrat: PSD ar trebui să plece de la guvernare

Cresc tensiunile pe scena politică! Tot mai mulți primari se declară nemulțumiți de direcția în care merge actuala guvernare. Edilii social-democrați sunt de părere că PSD fie ar trebui să ia atitudine, fie să plece acasă!

Primarul din Turburea, Ion Bîrcă a lansat acuzații acide la adresa actualei conduceri a țării. Primul pus la zid a fost ministrul Energiei, Virgil Popescu. Bîrcă este de părere că PSD ar trebui să lase locul altcuiva la guvernare.

"Este unul dintre cei mai slabi miniștri de la ora actuală. Nici nu știu ce caută acolo. (...) Ar trebui o înțelegere cu primul ministru, să trimită băiatul ăsta (n.red. Virgul Popescu) înapoi la Severin, la șmecherii lui și să ne lase în pace. Omul acela nu are ce căuta acolo,pentru că își bate joc. Dumneavoastră nu vedeți că nu mai putem trăi?! (..) Sunt lucruri de nedescris. România este pe un butoi de pulbere. Partidul Social-Democrat ar trebui să se hotărască, ori pune piciorul în prag, ori ieșim de la guvernare”, a declarat primarul comunei Turburea, Ion Bîrcă, la Radio Infinit. 

O altă nemulțumire a primarului Ion Bârcă este legată de lipsa investițiilor, de faptul că niciunul dintre proiectele de finanțare în care și-au pus baza primăriile din județ nu a ajuns să se concretizeze.

Vizualizări: 2,615

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: