Sorin Gheaţă, implicat într-un nou scandal

Sorin Gheaţă, tânărul care a tăiat pe faţă un poliţist comunitar în urmă cu două săptămâni, a fost implicat într-un nou scandal. De această dată, el a fost cel care a ajuns bătut la spital. Tânărul susţine că este vorba de o răzbunare din partea colegilor poliţistului comunitar pe care l-a agresat. Sorin Gheaţă a fost însoţit la spital de un prieten de-al său, bătut zdravăn şi el. Ion Tudor, şeful Poliţiei Comunitare Gorj, este revoltat de acuzaţiile făcute de către cei doi tineri, care spune el, fac foarte des scandaluri.

Sorin Gheaţă de 28 de ani şi Ion Prisă de 32 de ani, ambii din Târgu-Jiu au fost ridicaţi de către poliţiştii comunitari vineri noaptea dintr-un bar din zona Lido pe motiv că ar fi iscat un scandal. Cei doi tineri susţin că au fost ridicaţi şi bătuţi de poliţiştii comunitari fără niciun motiv.

Răzbunare

Ei cred că e vorba de o răzbunare.„Nu am avut nicio implicare în scandalul de vineri noaptea. Poliţiştii comunitari au venit la noi la masă şi ne-au ridicat pe toţi trei. Mi s-a spus că o să-mi arate ei pentru ce i-am făcut colegului lor. Am fost bătuţi cu pumnii şi picioarele“, susţine Sorin Gheaţă

Ion Tudor şeful Poliţiei Comunitare neagă acuzaţiile făcute de cei doi tineri, la adresa angajaţilor lui. „Aceşti tineri aduc acuzaţii grave instituţiei pe care o conduc. Sunt însă acuzaţii făcute de indivizi extrem de violenţi, unul dintre ei a ameninţat cu cuţitul soţul unei barmaniţe iar celălalt i-a tăiat faţa cu un ciob unui alt poliţist comunitar. Vă asigur că angajaţii mei nu i-au lovit, se va adeveri acest lucru după ce poliţia va finaliza ancheta în acest caz“, a declarat Ion Tudor, şeful Poliţiei Comunitare Gorj.

Gheaţă, „prieten“ vechi al comunitarilor

În urmă cu două săptămâni poliţistul comunitar Albert Chireaţă a ajuns la spital cu faţa plină de sânge după ce a fost tăiat cu un ciob de către Sorin Gheaţă. Totul s-a întâmplat în timp ce poliţistul comunitar încerca să aplaneze un conflict izbucnit într-o discotecă din Peştişani. Bărbatul îşi va aminti toată viaţa de acea zi întrucât doar o operaţie estetică îl va scăpa de cicatricea de pe faţă.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: