Tânăr luat la palme de fiul comandantului Caragea

Un scandal între adolescenţi care a avut loc vineri noaptea într-un bar din Scoarţa l-a avut printre protagonişti şi pe fiul comandantului Poliţiei din Gorj, Viorel Caragea. Bătaia dintre puşti a fost imortalizată pe camera de supraveghere din bar.

Scandalul dintre cele două găşti de tineri a avut loc într-un bar situat chiar la 100 de metri de postul de poliţie din Scoarţa. Totul a pornit după ce un tânăr de 17 ani, Cosmin Cojocaru, şi-a sunat o cunoştinţă, Cristi, căruia i-a spus tot felul de vorbe urâte despre prietena lui. Rănit în amorul propriu, Cristi a venit la Scoarţa însoţit de câţiva prieteni, printre care se afla şi Ionuţ Caragea, elev la un colegiu din Târgu Jiu. Atât Cristi, cât şi Ionuţ, i-au aplicat lui Cosmin Cojocaru o corecţie pe care să o ţină minte şi care a constat în pumni şi palme.

Martorii oculari aflaţi vineri noaptea, aproape de miezul nopţii, în barul din Scoarţa, au declarat că schimbul de palme a ţinut destul de puţin, gaşca lui Caragea junior dând bir cu fugiţii când au intervenit în luptă prietenii lui Cosmin Cojocaru.

Tânărul bătut părea iniţial hotărât să depună plângere la poliţie împotriva agresorilor, dar până a doua zi i-a trecut supărarea şi a renunţat. „Am sunat şi acasă la el să îl spun, dar apoi Ionuţ Caragea a venit şi mi-a cerut scuze. Nu depun plângere, că a zis Ionuţ că dacă află taică-său ce a făcut, îl omoară în bătaie. Aşa că ne-am împăcat“, a spus Cosmin Cojocaru.

Vizualizări: 435

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: